Beef en Steak

Voorstellen

BM77

Tondelzoeker
Berichten
4
Hallo allen,

Ik ben 47 jaar en woonachtig in het mooie Oosten des lands.

BBQ'en doe ik al zeker 20 jaar maar sinds 2010 pas wat serieuzer geworden toen vooral de Amerikaanse stijl echt zijn intrede deed in BBQ'end Nederland.
In het begin vooral op diverse Weber ketels, later ook op een serieuze stalen smoker. Veel geleerd ook vooral via het internet, o.a. youtube, websites(met dank ook zeker aan de website BBQ-NL van Noskos) en diverse boeken van o.a. Stephen Raichlen, Jord Althuizen etc, hebben mij destijds een enorme boost gegeven in het bereiden van de wat meer serieuze stukken vlees en gerechten.

Inmiddels al een aantal jaren geen zware stalen smoker meer, maar alles volledig op kolengestookt weber spul vooral in combinatie met de nodige modificaties/hulpmiddelen.
De klad was er de laatste 2 jaar een beetje in gekomen en het echt serieuze werk was een beetje naar de achtergrond verdwenen maar sinds kort is de vlam letterlijk weer terug en dus ook maar eens besloten mij hier aan te melden om wat nieuwe ervaringen op te doen.

Groeten,

Bas
 
Welkom Bas!
 
Terug
Bovenaan Onderaan