Hallo
Ik ben sinds de zomer begonnen met ?echt? bbq?en. Ik heb een ProQ Frontier en ben nog volop aan experimenteren. Werd zo enthousiast dat ik ook meteen een Do Windmill en kleinere Iron cast pannetjes heb aangeschaft. Maar hoe ik dat met het bbq?en ga combineren is nog een hele uitdaging Meestal op de donderdags ga ik bbq?en omdat mijn zoon en zijn gezin komt eten. Ik lees veel over Qen en merk dat iedereen wel zijn eigen manier van doen heeft. Kan soms zeer verwarrend zijn. Helaas moet ik het allemaal zelf uitdokteren want mijn man snapt door zijn Altzheimer helemaal niet wat ik allemaal aan t brouwen ben. Hij smult alleen maar . Verder in mijn directe omgeving geen andere Q fanaten.
Ik heb al weken een Brisket in de vriezer liggen maar durf er nog niet aan te beginnen. Zou het eigenlijk voor de kerst doen maar dat is een Ribroast en en een Longhaas geworden. Wil de Brisket toch maar doen op een rustig tijdstip en met een kleiner gezelschap haha. Ik hoop veel te leren en ben benieuwd naar alle heerlijke suggestie en tips om te genieten van de Q.
Ik ben sinds de zomer begonnen met ?echt? bbq?en. Ik heb een ProQ Frontier en ben nog volop aan experimenteren. Werd zo enthousiast dat ik ook meteen een Do Windmill en kleinere Iron cast pannetjes heb aangeschaft. Maar hoe ik dat met het bbq?en ga combineren is nog een hele uitdaging Meestal op de donderdags ga ik bbq?en omdat mijn zoon en zijn gezin komt eten. Ik lees veel over Qen en merk dat iedereen wel zijn eigen manier van doen heeft. Kan soms zeer verwarrend zijn. Helaas moet ik het allemaal zelf uitdokteren want mijn man snapt door zijn Altzheimer helemaal niet wat ik allemaal aan t brouwen ben. Hij smult alleen maar . Verder in mijn directe omgeving geen andere Q fanaten.
Ik heb al weken een Brisket in de vriezer liggen maar durf er nog niet aan te beginnen. Zou het eigenlijk voor de kerst doen maar dat is een Ribroast en en een Longhaas geworden. Wil de Brisket toch maar doen op een rustig tijdstip en met een kleiner gezelschap haha. Ik hoop veel te leren en ben benieuwd naar alle heerlijke suggestie en tips om te genieten van de Q.