Hi all,
Mijn naam is Willem en ik kom uit Den Bosch.
Na een aantal jaren barbecue?n op mijn Weber Master Touch werd het tijd voor het serieuze buiten koken en heb ik een Bastard Large aangeschaft. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het boek Hete Kolen en ben ??n voor ??n de basistechnieken aan het oefenen. Hier zullen de komende tijd nog wel wat vragen uit naar voren komen.
Vanavond gaan we voor de schelvis filets en zondag voor de varkensprocureur.
Aangezien foto's altijd welkom zijn, hierbij ook de eerste foto's.
Groet,
Willem.
Mijn naam is Willem en ik kom uit Den Bosch.
Na een aantal jaren barbecue?n op mijn Weber Master Touch werd het tijd voor het serieuze buiten koken en heb ik een Bastard Large aangeschaft. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het boek Hete Kolen en ben ??n voor ??n de basistechnieken aan het oefenen. Hier zullen de komende tijd nog wel wat vragen uit naar voren komen.
Vanavond gaan we voor de schelvis filets en zondag voor de varkensprocureur.
Aangezien foto's altijd welkom zijn, hierbij ook de eerste foto's.
Groet,
Willem.