R
Rijo
Gast
Dag mensen,
Ik ben Having en ben momenteel een volledige n00b wat barbecue?n betreft.
Mijn vrouw, Mari?t, en ik zijn in aanraking gekomen met echt bbqen door een collega van mij en een keer een aflevering op tv waar ze geweldige spareribs aan het maken waren.
Wij willen dit ook en hoe kun je dat nou beter doen dan het maar gewoon doen .
Voor onze nieuwe uitdaging hebben we een nieuwe bbq aangeschaft. De hudige bbq is een Weber Smokey Joe. Leuk voor een worstje direct grillen, maar zie me daar nou niet direct een hele kip op indirect grillen. De nieuwe Q is een OTP57. Ik vermoed dat we daar de komende jaren mee vooruit kunnen.
Hopelijk kunnen we uiteindelijk net zulke heerlijke dingen maken als ik hier al veel gezien heb.
Ik ben Having en ben momenteel een volledige n00b wat barbecue?n betreft.
Mijn vrouw, Mari?t, en ik zijn in aanraking gekomen met echt bbqen door een collega van mij en een keer een aflevering op tv waar ze geweldige spareribs aan het maken waren.
Wij willen dit ook en hoe kun je dat nou beter doen dan het maar gewoon doen .
Voor onze nieuwe uitdaging hebben we een nieuwe bbq aangeschaft. De hudige bbq is een Weber Smokey Joe. Leuk voor een worstje direct grillen, maar zie me daar nou niet direct een hele kip op indirect grillen. De nieuwe Q is een OTP57. Ik vermoed dat we daar de komende jaren mee vooruit kunnen.
Hopelijk kunnen we uiteindelijk net zulke heerlijke dingen maken als ik hier al veel gezien heb.