N
NicoJ
Gast
Hallo Allemaal,
Mijn naam is Nico ben 54 en ben gevangen door de low&slow-virus. Komend van een gas-bbq-buitenkeuken is de overgang van fast&hot naar low&slow een cultuuromslag.
Met low&slow is het veel meer genieten van de tijd....gezelschap en het BBQ'n zelf.....een genot om zo maar te zeggen.
Het virus heeft zelfs zo toegeslagen dat ik nu een oklahoma joe's smoker aan het maken ben.....dus als ik vragen heb zal ik hier het forum bevragen.
Thanks voor het toevoegen!
Greetings
Nico
Mijn naam is Nico ben 54 en ben gevangen door de low&slow-virus. Komend van een gas-bbq-buitenkeuken is de overgang van fast&hot naar low&slow een cultuuromslag.
Met low&slow is het veel meer genieten van de tijd....gezelschap en het BBQ'n zelf.....een genot om zo maar te zeggen.
Het virus heeft zelfs zo toegeslagen dat ik nu een oklahoma joe's smoker aan het maken ben.....dus als ik vragen heb zal ik hier het forum bevragen.
Thanks voor het toevoegen!
Greetings
Nico