B
Berry61
Gast
Hallo,
Mijn naam is Berry en ik heb sinds kort een Weber kettle volgens mij 71 cm.
Ik wil graag iets meer dan een spiesje of een speklapje grillen dus zodoende kwam ik op dit forum terecht.
Ik heb laatst picanha bereid en dat is mij goed bevallen.
Vandaag ga ik aan de slag met voorgemarineerde spareribs. Wat veel mogelijkheden, tjonge...Ik ga ze eerst voorgaren in de oven welke ik op 80 graden heb gezet.
De bedoeling is dat ze in een uurtje een kerntemperatuur van 75 graden bereiken. daarna wil ik ze inpakken in folie met een beetje appelsap en een uurtje indirect op de barbeque door laten garen.
Hierna wil ik ze aflakken met een glaze en even afgrillen boven de hete kolen !
Ben benieuwd wat het gaat worden, ik laat het weten.
Groetjes Berry
Mijn naam is Berry en ik heb sinds kort een Weber kettle volgens mij 71 cm.
Ik wil graag iets meer dan een spiesje of een speklapje grillen dus zodoende kwam ik op dit forum terecht.
Ik heb laatst picanha bereid en dat is mij goed bevallen.
Vandaag ga ik aan de slag met voorgemarineerde spareribs. Wat veel mogelijkheden, tjonge...Ik ga ze eerst voorgaren in de oven welke ik op 80 graden heb gezet.
De bedoeling is dat ze in een uurtje een kerntemperatuur van 75 graden bereiken. daarna wil ik ze inpakken in folie met een beetje appelsap en een uurtje indirect op de barbeque door laten garen.
Hierna wil ik ze aflakken met een glaze en even afgrillen boven de hete kolen !
Ben benieuwd wat het gaat worden, ik laat het weten.
Groetjes Berry