Beef en Steak

Voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Horik
  • Startdatum Startdatum
H

Horik

Gast
Ha bbq helden!

Sinds 2 maandjes in het bezit van een mooie weber. En meer gaan verdiepen in het bbqen.
Vanavond 2 strengen spareribs extra bevleesd binnen gekregen. En ga maandag/ dinsdag is een streng testen met de 3-2-1 methode en een snake.
Nog tips ivm het open hebben van de schuiven voor constante temp? Op internet is de onderste helemaal open en bij sommige wat meer gesloten. En boven helemaal open.

Ik ben benieuwd!

Gr Ren?
 
Welkom hier Ren?!

In eerste instantie boven helemaal open en temperatuur regelen met de onderste. Staat de onderste bijna dicht, en is de temperatuur nog te hoog, dan boven knijpen.
Succes!
 
Welkom!
 
Welkom!
 
Ceriel zei:
Welkom hier Ren?!

In eerste instantie boven helemaal open en temperatuur regelen met de onderste. Staat de onderste bijna dicht, en is de temperatuur nog te hoog, dan boven knijpen.
Succes!

Dankje! Gaan we proberen!
 
Welkom hier.
Ik heb ook boven open en onderknijpen laatste keer boven ook een beetje dicht i.v.m. te hoge temp.
 
Terug
Bovenaan Onderaan