H
Horik
Gast
Ha bbq helden!
Sinds 2 maandjes in het bezit van een mooie weber. En meer gaan verdiepen in het bbqen.
Vanavond 2 strengen spareribs extra bevleesd binnen gekregen. En ga maandag/ dinsdag is een streng testen met de 3-2-1 methode en een snake.
Nog tips ivm het open hebben van de schuiven voor constante temp? Op internet is de onderste helemaal open en bij sommige wat meer gesloten. En boven helemaal open.
Ik ben benieuwd!
Gr Ren?
Sinds 2 maandjes in het bezit van een mooie weber. En meer gaan verdiepen in het bbqen.
Vanavond 2 strengen spareribs extra bevleesd binnen gekregen. En ga maandag/ dinsdag is een streng testen met de 3-2-1 methode en een snake.
Nog tips ivm het open hebben van de schuiven voor constante temp? Op internet is de onderste helemaal open en bij sommige wat meer gesloten. En boven helemaal open.
Ik ben benieuwd!
Gr Ren?