Beef en Steak

Voorstellen

swbouman

Tondelzoeker
Berichten
1
Hallo allemaal

Ik ben Sebastiaan en ben al een aantal jaar erg fan van de bbq. Ik ben begonnen met gewoon roosteren maar al snel wilde ik meer. Ik kocht een weber 47 cm en heb het weberiseren mijzelf eigen gemaakt.

Nu ik de 47 onder controle heb was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De 57 cm! Ik wil namelijk grotere gerechten en pizza?s gaan maken op de bbq. De 47 bood onvoldoende ruimte voor mijn wensen. Ik heb getweaked met kip maar de frustratie van een niet sluitende ketel woog niet op tegen het eindresultaat.

Ik hoop nu voldoende ruimte te hebben om mooie stukken vlees te garen en pizza?s (eigen recept) te gaan maken.

Ik wil ook een zelfgemaakte temperatuur meter gaan maken om de keteltemperatuur en de Kerntemperatuur van het gerecht te meten.

Ik kijk uit naar alle tips op het forum!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Welkom!
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan