J
john2601
Gast
Hallo allemaal,
Ik ben John,45 jaar en woon in Oss.Na heel veel verhalen van een collega over slow cooking en dan vooral de pulled pork heel nieuwsgierig geworden en daardoor op dit forum terecht gekomen!!Na heel veel berichten gelezen te hebben zelf toch maar eens aan de gang gegaan en een UDS gemaakt(probeer later nog wel een keer wat foto's toe te voegen als je dat lukt).Inmiddels 2 keer pulled pork gemaakt(lekk?hhrrr)en een fatty,allemaal goed gelukt maar blijf stoeien met de temperatuur maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen met al die informatie op dit forum!!!
Groetjes John en veel BBQ plezier.
Ik ben John,45 jaar en woon in Oss.Na heel veel verhalen van een collega over slow cooking en dan vooral de pulled pork heel nieuwsgierig geworden en daardoor op dit forum terecht gekomen!!Na heel veel berichten gelezen te hebben zelf toch maar eens aan de gang gegaan en een UDS gemaakt(probeer later nog wel een keer wat foto's toe te voegen als je dat lukt).Inmiddels 2 keer pulled pork gemaakt(lekk?hhrrr)en een fatty,allemaal goed gelukt maar blijf stoeien met de temperatuur maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen met al die informatie op dit forum!!!
Groetjes John en veel BBQ plezier.