D
Devin
Gast
Beste forumleden,
Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Kevin, 25 jaar oud en woon in Enschede.
Inmiddels heb ik al veel mogen lezen op dit forum, erg leerzaam!
Even wat over mijn BBQ's, ik heb een Outdoorchef Chelsea 570C en sinds kort een WGA gas. Op de Outdoorchef heb ik al verschillende stukken vlees bereid, onder andere pulled pork, pork ribs, beenham en beef ribs. Dit gaat erg goed op deze BBQ. Ik maak meestal gebruik van de snake-method en gebruik daar Ecobrasa kooltjes voor. De WGA gas ben ik van plan te modificeren met een gietijzeren rooster, thermometer en waarschijnlijk een zelfgemaakte warmteverdeler. Ik zit nog te denken om gas slang te kopen zodat ik hem aan een grotere gasfles kan koppelen.
Ik hoop jullie hiermee een indruk te hebben kunnen geven over mij en mijn BBQ bezigheden!
Groeten Kevin
Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Kevin, 25 jaar oud en woon in Enschede.
Inmiddels heb ik al veel mogen lezen op dit forum, erg leerzaam!
Even wat over mijn BBQ's, ik heb een Outdoorchef Chelsea 570C en sinds kort een WGA gas. Op de Outdoorchef heb ik al verschillende stukken vlees bereid, onder andere pulled pork, pork ribs, beenham en beef ribs. Dit gaat erg goed op deze BBQ. Ik maak meestal gebruik van de snake-method en gebruik daar Ecobrasa kooltjes voor. De WGA gas ben ik van plan te modificeren met een gietijzeren rooster, thermometer en waarschijnlijk een zelfgemaakte warmteverdeler. Ik zit nog te denken om gas slang te kopen zodat ik hem aan een grotere gasfles kan koppelen.
Ik hoop jullie hiermee een indruk te hebben kunnen geven over mij en mijn BBQ bezigheden!
Groeten Kevin