Morge,
Mijn naam is Niels (klatser).
Zoals verzocht zal ik me ook even voorstellen. Zal niet de grootste poster worden op dit forum, maar na even wat gerechten bekeken te hebben toch ge?nteresseerd geraakt, en als je dan een reactie wilt plaatsen is het uiteraard wel handig als ze weten wie je bent.
Mijn zwager Abram (BramBBQ.nl) heeft mij aangestoken tot het bbqen.
Ik heb eerst zelf een bbq gemetseld, maar dat bleek een grote grill te zijn, ook niet verkeerd, maar gecontroleerd een stukje vlees bereiden op een grill valt erg tegen. Na een smokey Joe toch de stap gezet naar een Weber One-Touch Premium 57 waar echte stukken vlees op kunnen. De hardware is dus in order.
Net als Abram ook maar een website opgestart: www.rtlniels.nl/bbq/
De gerechten zijn niet zo bijzonder en origineel als die van Abram, maar het is een verzameling van gerechten die ik vaak door geef aan andere. Tegenwoordig zeg ik gewoon kijk maar op mijn site.
Naast barbecuen is fotografie ook een hobby van mij www.rtlniels.nl/foto/
Eten ziet er snel minder lekker of zelf giftig uit op foto's door slechte kleuren.
Ik probeer hier dan ook extra aandacht aan te besteden wat ik niet heel onverdienstelijk doe al zeg ik het zelf.
Ik hoop veel te leren en te delen op dit forum.
Groeten, Niels
Mijn naam is Niels (klatser).
Zoals verzocht zal ik me ook even voorstellen. Zal niet de grootste poster worden op dit forum, maar na even wat gerechten bekeken te hebben toch ge?nteresseerd geraakt, en als je dan een reactie wilt plaatsen is het uiteraard wel handig als ze weten wie je bent.
Mijn zwager Abram (BramBBQ.nl) heeft mij aangestoken tot het bbqen.
Ik heb eerst zelf een bbq gemetseld, maar dat bleek een grote grill te zijn, ook niet verkeerd, maar gecontroleerd een stukje vlees bereiden op een grill valt erg tegen. Na een smokey Joe toch de stap gezet naar een Weber One-Touch Premium 57 waar echte stukken vlees op kunnen. De hardware is dus in order.
Net als Abram ook maar een website opgestart: www.rtlniels.nl/bbq/
De gerechten zijn niet zo bijzonder en origineel als die van Abram, maar het is een verzameling van gerechten die ik vaak door geef aan andere. Tegenwoordig zeg ik gewoon kijk maar op mijn site.
Naast barbecuen is fotografie ook een hobby van mij www.rtlniels.nl/foto/
Eten ziet er snel minder lekker of zelf giftig uit op foto's door slechte kleuren.
Ik probeer hier dan ook extra aandacht aan te besteden wat ik niet heel onverdienstelijk doe al zeg ik het zelf.
Ik hoop veel te leren en te delen op dit forum.
Groeten, Niels