S
Smoker Kevin
Gast
Beste Leden Van het BBQ genootschap,
Ik ben Kevin.
Ik heb al langere tijd overwogen om mijn hier aan te melden maar ik ben niet zoon fanatieke Forum bezoeker.
2,5 jaar geleden heb ik een Weber bbq vermaakt om indirect te kunnen bbqen
dit was leuk zeer leerzaam maar niet mijn ding.
Ik heb 1,5 jaar geleden zelf een Reverse smoker gemaakt met 320 liter rook oppervlakte.
Nu deze winter wil ik een buiten kachel maken gewoon voor de lol.
Ik zal mijn proces van de Reverse smoker hier posten zoals het gelopen is.
ik heb er veel foto`s van.
Vanaf dag 1 dat mijn reverse smoker klaar was heb ik zeker 1x in de maand flink gebruik gemaakt van de smoker.
Duurt lang maar het wachten 200% waard.
grt. Kevin
Ik ben Kevin.
Ik heb al langere tijd overwogen om mijn hier aan te melden maar ik ben niet zoon fanatieke Forum bezoeker.
2,5 jaar geleden heb ik een Weber bbq vermaakt om indirect te kunnen bbqen
dit was leuk zeer leerzaam maar niet mijn ding.
Ik heb 1,5 jaar geleden zelf een Reverse smoker gemaakt met 320 liter rook oppervlakte.
Nu deze winter wil ik een buiten kachel maken gewoon voor de lol.
Ik zal mijn proces van de Reverse smoker hier posten zoals het gelopen is.
ik heb er veel foto`s van.
Vanaf dag 1 dat mijn reverse smoker klaar was heb ik zeker 1x in de maand flink gebruik gemaakt van de smoker.
Duurt lang maar het wachten 200% waard.
grt. Kevin