Hallo,
Ik wil me graag even voorstellen.
Mijn naam is Tom en ik woon in Stadskanaal. In het Gronings noemen ze mensen uit Stadskanaal Knoalsters, vandaar de bijnaam!
Ik barbecue sinds 2013 regelmatig en de meeste standaard dingen heb ik inmiddels wel gemaakt (pulled pork, spare ribs, beer can chicken).
Ik lees al een paar jaar mee op dit forum, maar nooit geregistreerd.
Ik ben begonnen in 2011 met een Weber kettle (coca cola editie), die ik inmiddels niet meer heb. Al snel kwam er een UDS bij, prachtig ding! Op een gegeven moment had ik 3 webers (One touch original en premium en een WGA) en een UDS. Toen kwamen er kinderen en moesten er glijbaantjes en zandbakken in de tuin en moest een deel van de BBQ's weg. Nu heb ik alleen de WGA nog en voor de andere BBQ's is een Bastard Large gekomen.
Ik barbecue ongeveer eens per week.
Heb verder een liefde voor thermometers. Op een of andere manier wil ik altijd nèt een betere thermometer hebben. Heb dan ook al 7 verschillende types gehad.
Verder wat dingen: 36 jaar, woonachtig dus in Stadskanaal, in het dagelijks leven procestechnoloog bij een cooperatie voor aardappelzetmeel. Naast barbecuën doe ik graag een stukkie fietsen met mijn zoontjes en ga ik graag op vakantie. Daarnaast mag ik graag genieten van een biertje, waarbij mijn favoriet Grand Prestige is van Hertog Jan.
Groeten Tom
Ik wil me graag even voorstellen.
Mijn naam is Tom en ik woon in Stadskanaal. In het Gronings noemen ze mensen uit Stadskanaal Knoalsters, vandaar de bijnaam!
Ik barbecue sinds 2013 regelmatig en de meeste standaard dingen heb ik inmiddels wel gemaakt (pulled pork, spare ribs, beer can chicken).
Ik lees al een paar jaar mee op dit forum, maar nooit geregistreerd.
Ik ben begonnen in 2011 met een Weber kettle (coca cola editie), die ik inmiddels niet meer heb. Al snel kwam er een UDS bij, prachtig ding! Op een gegeven moment had ik 3 webers (One touch original en premium en een WGA) en een UDS. Toen kwamen er kinderen en moesten er glijbaantjes en zandbakken in de tuin en moest een deel van de BBQ's weg. Nu heb ik alleen de WGA nog en voor de andere BBQ's is een Bastard Large gekomen.
Ik barbecue ongeveer eens per week.
Heb verder een liefde voor thermometers. Op een of andere manier wil ik altijd nèt een betere thermometer hebben. Heb dan ook al 7 verschillende types gehad.
Verder wat dingen: 36 jaar, woonachtig dus in Stadskanaal, in het dagelijks leven procestechnoloog bij een cooperatie voor aardappelzetmeel. Naast barbecuën doe ik graag een stukkie fietsen met mijn zoontjes en ga ik graag op vakantie. Daarnaast mag ik graag genieten van een biertje, waarbij mijn favoriet Grand Prestige is van Hertog Jan.
Groeten Tom
Laatst bewerkt: