S
svanharn
Gast
Hallo allemaal, Ik ben zojuist ingestapt op dit forum!
Ik inmiddels al aardig wat ervaring opgedaan met het maken van verse worst, gedroogde en gerookte worst. Ook het drogen en rijpen van een mooie Coppa ga ik niet uit de weg! Ik maak natuurlijk gebruik van een "grill BBQ" maar ook een "El Cheapo smoker" er een rookkast. Het rijpen van worsten doen ik in een zelfgebouwde klimaatkast ge?nspireerd op het model uit het "Over Worst" boek van mijnheer Wateetons.....werkt perfect!
Ook bier brouwen vind ik mooi werk. Na een paar minder gelukte brouwsels, zit ik inmiddels te genieten van een prachtig zelfgebrouwen IPA. Ik brouw in een automatische weckketel waar ik zelf een circulatiesysteem heb aangebouwd; dit geeft een zeer hoog rendement en maakt de installatie zeer compact! Ook voor het gisten gebruik ik weer dezelfde klimaatkast....top!
Ik ben benieud naar de topics op dit forum.
Groeten,
Sander
Ik inmiddels al aardig wat ervaring opgedaan met het maken van verse worst, gedroogde en gerookte worst. Ook het drogen en rijpen van een mooie Coppa ga ik niet uit de weg! Ik maak natuurlijk gebruik van een "grill BBQ" maar ook een "El Cheapo smoker" er een rookkast. Het rijpen van worsten doen ik in een zelfgebouwde klimaatkast ge?nspireerd op het model uit het "Over Worst" boek van mijnheer Wateetons.....werkt perfect!
Ook bier brouwen vind ik mooi werk. Na een paar minder gelukte brouwsels, zit ik inmiddels te genieten van een prachtig zelfgebrouwen IPA. Ik brouw in een automatische weckketel waar ik zelf een circulatiesysteem heb aangebouwd; dit geeft een zeer hoog rendement en maakt de installatie zeer compact! Ook voor het gisten gebruik ik weer dezelfde klimaatkast....top!
Ik ben benieud naar de topics op dit forum.
Groeten,
Sander