Beef en Steak

Voor t eerst het ei uitgeprobeerd

  • Onderwerp starter Onderwerp starter angela
  • Startdatum Startdatum
A

angela

Gast
Vandaag het ei uitgeprobeerd, wilde low en slow proberen zonder vlees gewoon kijken hoe de temp verloopt. Had mooi houtskool eiken en beuken. Grote stukken, 4 aanmaakblokjes, veel te veel beleef later.daardoor liep,de temp te snel op en kreeg ik het slecht omlaag.
Toch even worstjes gebakken op de hoge temp.
Nu staat alle luchttoevoer dicht en de temp blijft al 2 uur op 125
Zondag gaan we picanha proberen k ben benieuwd
 
succes met je picanha  eerst low en slow en dan high en fast

bij low en slow 1 aanmaak blokje
en rustig opwarmen onderste schuif maar vinger dikte open
anders is dit een aanrader https://www.youtube.com/watch?v=ZKOWypRf4t0
 
mooie aanwinst, ga je veel plezier van hebben
 
Mooie aanwinst hoor!
Succes en bovenal veel plezier!
 
Nog vraagje onderste schuif vingerdik open en de bovenkant ? Helemaal open of ook iets dicht zetten?
 
klein kiertje voor de fine tunning
 
Terug
Bovenaan Onderaan