- Berichten
- 213
Ik had afgelopen week nog vakantie en wilde nu eindelijk wel eens hele spareribs op de Q hebben.
Dus op zoek naar een lekker recept, nu las ik hier over Noskos classic spareribs dus gelijk dit recept opgezocht.
Verse ribben gehaald bij de slager en dan maar aan de slag.
Als eerste de rub gemaakt en daar na de ribben schoongemaakt.
[/URL]
Hierna de ribben lekker ingesmeerd in de rub.
[/URL]
mijn assistente wilde natuurlijk ook even op de foto
[/URL]
De Q ondertussen warm op een 120 graden en de ribben er op en het rookhout erin
[/URL]
Op den duur de de mop sauce klaar gemaakt en de ribben na een goede 3 kwartier lekker ingesmeerd
[/URL]
na een 2? uur de ribben ingesmeerd met BBQ saus en nog even terug gelegd.
Daarna nog even rusten en klaar om aan te vallen.
[/URL]
[/URL]
Wat Ni?oise salade gemaakt om er bij te serveren en opgediend.
[/URL]
eindconclusie:Heerlijke Ribben, volgende keer mogen ze toch nog iets langer er op dan zijn ze nog lekkerder.
Er zat een wat scherpere smaak aan kan dit van het roken zijn of door de BBQ saus?
Dus op zoek naar een lekker recept, nu las ik hier over Noskos classic spareribs dus gelijk dit recept opgezocht.
Verse ribben gehaald bij de slager en dan maar aan de slag.
Als eerste de rub gemaakt en daar na de ribben schoongemaakt.
Hierna de ribben lekker ingesmeerd in de rub.
mijn assistente wilde natuurlijk ook even op de foto
De Q ondertussen warm op een 120 graden en de ribben er op en het rookhout erin
Op den duur de de mop sauce klaar gemaakt en de ribben na een goede 3 kwartier lekker ingesmeerd
na een 2? uur de ribben ingesmeerd met BBQ saus en nog even terug gelegd.
Daarna nog even rusten en klaar om aan te vallen.
Wat Ni?oise salade gemaakt om er bij te serveren en opgediend.
eindconclusie:Heerlijke Ribben, volgende keer mogen ze toch nog iets langer er op dan zijn ze nog lekkerder.
Er zat een wat scherpere smaak aan kan dit van het roken zijn of door de BBQ saus?