Beef en Steak

Voor de stampot

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.580
Vandaag een sessie gedaan voor de stampot.
Na 5 dagen pekelen: hips spek casselerrib
_DSC0667.jpg


Na een uur of 6 roken en garen.
Tussendoor rookworst er bij gelegd en boerenkool, zuurkool en hutspot gemaakt
_DSC0672.jpg


Smaakte prima
Een gedeelte kan de vriezer in voor een volgende keer.
 
dat ziet er echt uit om e7op te eten Bert, heerlijk
 
ik zie eigenlijk ook gewoon (schweine)haxe, klopt dat Bert, is dat het zelfde?

Ziet er perfect uit hoor, tjonge jonge
(tis wel van de Q he? ik zie haast een slagerscounter, of ben je gewoon aan het stylen geweest voor de foto's)

:P
 
Poetsertje zei:
ik zie eigenlijk ook gewoon (schweine)haxe, klopt dat Bert, is dat het zelfde?

Ziet er perfect uit hoor, tjonge jonge
(tis wel van de Q he? ik zie haast een slagerscounter, of ben je gewoon aan het stylen geweest voor de foto's)

:P

Hips en schweine haxe is hetzelfde deel van het varken.
Ik maak meestal wat tegelijk zodat we ook lekker makkelijk kunnen doen en toch lekker eten. Je kunt stamppot goed invriezen en gemakkelijk opwarmen.
En het toeval wil dat de fotowedstrijd deze maand stampot is dus 2 vliegen in .........................
 
Respect!
 
jeetje bert heb jij 14 kinderen? mooi plaatje!
 
Op wat voor een BBQ heb jij dit gemaakt Bert? Dat vraag ik me nu ineens af? Gas of kolen? Vertel me alles wat je kwijt wil/durft ;)
 
Dominique zei:
Op wat voor een BBQ heb jij dit gemaakt Bert? Dat vraag ik me nu ineens af? Gas of kolen? Vertel me alles wat je kwijt wil/durft ;)

Het vlees op m'n primo.
De stamppot gewoon in de pan op inductie.
 
Ziet er schitterend uit waar om in de vriezer?mensen uitnodigen.
 
Bert zei:
Dominique zei:
Op wat voor een BBQ heb jij dit gemaakt Bert? Dat vraag ik me nu ineens af? Gas of kolen? Vertel me alles wat je kwijt wil/durft ;)

Het vlees op m'n primo.
De stamppot gewoon in de pan op inductie.
Ok!
 
Terug
Bovenaan Onderaan