Ik heb hier 2 linkjes die toegang geven tot het handboek worstmakerij van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie.
Er staan veel recepten in en je kunt er vaak een afgeleide van maken. Smaakversterkers e.d. kun je weglaten (die hebben wij niet nodig )
Je kunt b.v. je eigen leverkaas maken. Of maak een gebraden gehakt op basis van Hamworst. En ga zo maar door.
Ook interessant is het maken van een farce. Het ultieme bindmiddel voor gebraden gehakt en worst soorten.
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel1.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel2.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel3.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel4.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel5.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel6.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel7.pdf
Veel leesplezier
Er staan veel recepten in en je kunt er vaak een afgeleide van maken. Smaakversterkers e.d. kun je weglaten (die hebben wij niet nodig )
Je kunt b.v. je eigen leverkaas maken. Of maak een gebraden gehakt op basis van Hamworst. En ga zo maar door.
Ook interessant is het maken van een farce. Het ultieme bindmiddel voor gebraden gehakt en worst soorten.
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel1.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel2.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel3.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel4.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel5.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel6.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel7.pdf
Veel leesplezier