Beef en Steak

Voor de koude avonden en hobbyisten.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.580
Ik heb hier 2 linkjes die toegang geven tot het handboek worstmakerij van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie.
Er staan veel recepten in en je kunt er vaak een afgeleide van maken. Smaakversterkers e.d. kun je weglaten (die hebben wij niet nodig ;) )
Je kunt b.v. je eigen leverkaas maken. Of maak een gebraden gehakt op basis van Hamworst. En ga zo maar door.
Ook interessant is het maken van een farce. Het ultieme bindmiddel voor gebraden gehakt en worst soorten.

http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel1.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel2.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel3.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel4.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel5.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel6.pdf
http://www.knsnet.nl/websites/kns/files/handboek%20worstmakerij%20deel7.pdf

Veel leesplezier
 
Leuk, dank je wel. Klopt het dat het 2x hetzelfde is?
 
JohanD zei:
Leuk, dank je wel. Klopt het dat het 2x hetzelfde is?

Foutje bedankt!
is aangepast
 
Dank je wel Bert!
 
Ha Bert, ik zie in de inhoudsopgave dat er ook een recept voor filet americain ( prepare) in moet staan, maar zo er gaat de pdf file niet. Kun jij die ook nog scannen? Alsjeblieft?
 
Bert, Bedankt voor het delen, Ik heb hier nog niet veel ervaring mee, maar kan altijd wel eens iets gaan proberen.  ;D
 
Dominique zei:
Ha Bert, ik zie in de inhoudsopgave dat er ook een recept voor filet americain ( prepare) in moet staan, maar zo er gaat de pdf file niet. Kun jij die ook nog scannen? Alsjeblieft?

Ik heb de serie wat uitgebreid. Het is misschien handig om ze op te slaan. Als men ontdekt dat er ineens veel hits op zijn worden ze misschien afgeschermd.
 
Tnx Bert!
 
Wow, nog meer, ik heb ze meteen "weggezet"  ;)
 
Bert zei:
Dominique zei:
Ha Bert, ik zie in de inhoudsopgave dat er ook een recept voor filet americain ( prepare) in moet staan, maar zo er gaat de pdf file niet. Kun jij die ook nog scannen? Alsjeblieft?

Ik heb de serie wat uitgebreid. Het is misschien handig om ze op te slaan. Als men ontdekt dat er ineens veel hits op zijn worden ze misschien afgeschermd.
Dank je wel Bert, superleuk!
 
dank je Bert, ik heb ze ook opgeslagen
 
Bert, bedankt! Alle 7 in de pocket!
 
Heb hem ook, mochten we er niet meer bij kunnen dan gaat hij naar een dropbox.
 
Merci Bert voor het delen !!
 
Geweldig bedankt Bert!
Staan in iBooks en daar ga ik lekker in liggen bladeren..
 
Dank je, 12 januari staat worst maken weer op de agenda, dus je recepten komen heel goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan