- Berichten
- 228
Weet niet of dit de bedoeling is, maar misschien vinden mensen het leuk om wat gerechten gemaakt op de Que tijdens de Ommer Bissingh te zien.
We kregen 4 ingredienten:
Gamba,s, Portabelle, Rundergehakt en een Ribroast.
Pizza met parmaham en Gamba's, de tomatensaus hebben we in de voorbereiding thuis al gedaan. Deze mag echt wel een paar uurtjes pruttelen
Portabel met linzen gekookt in wortelsap, met bonen fetta en bonnenscheuten. Knoflooktoast on top
Hamburger Rossini, de burger is gemaakt van 80%beef 20%pig, de tomatensalsa en truffelmayonaise hebben we zelf gemaakt en de eendenlever on top maakte het helemaal af.
Ribroast gemarineerd met knoflook peper zout en olijfolie. De kerntemperatuur langzaam gegaard naar 67 graden. twee uur in folie en afgebakken op 275 graden voor de krust. Dit alles op een bedje Koreaanse kimchi.
Porselein van mijn schoonmoeder gejat Wedgewood :>
We kregen 4 ingredienten:
Gamba,s, Portabelle, Rundergehakt en een Ribroast.
Pizza met parmaham en Gamba's, de tomatensaus hebben we in de voorbereiding thuis al gedaan. Deze mag echt wel een paar uurtjes pruttelen
Portabel met linzen gekookt in wortelsap, met bonen fetta en bonnenscheuten. Knoflooktoast on top
Hamburger Rossini, de burger is gemaakt van 80%beef 20%pig, de tomatensalsa en truffelmayonaise hebben we zelf gemaakt en de eendenlever on top maakte het helemaal af.
Ribroast gemarineerd met knoflook peper zout en olijfolie. De kerntemperatuur langzaam gegaard naar 67 graden. twee uur in folie en afgebakken op 275 graden voor de krust. Dit alles op een bedje Koreaanse kimchi.
Porselein van mijn schoonmoeder gejat Wedgewood :>