Beef en Steak

Vollop aant experimenteren

 

bruintje

Tondelzoeker
Berichten
11
Voor de 2de maal ribbetjes klaargemaakt , ging lekker enkel al hard geschrokken van temperatuur verschil tussen dome thermometer en ikea thermometer zowel ter hoogte van rooster als omgeving . Daar zit best verschil op . Denk best afregelen op roostertempetatuur ? Ook probeer ik minder aan de knoppen te draaien want het stabiel houden van temp is niet zo ideaal met gas .

1000010121.jpg


1000010156.jpg
 
Ziet er goed uit! De opgegeven temperaturen zijn altijd die van de plek waar het vlees ligt: op het rooster dus.
 
Voor mij persoonlijk de zoete gelakte variant ( Noskos -saus) en spicy op 2de plaats. Vrouwtje gaat voor gewone kruiding zonder lak.
 
mooi resultaat! mijn (beperkte) ervaring met Gas is juist dat de temperatuur perfect te regelen is. bij mijn barbecook moest ik een klein stukje hout onder het deksel leggen om op de laagste stand met 1 brander laag genoeg te komen om pulled pork te maken. Als ik die instelling eenmaal had, kon ik uren doorgaan zonder me om de temeratuur te bekommeren.
 
Keurig gedaan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan