Hallo!
Ik heb thuis een GrillGuru Compact waarmee ik graag en veel bbq.
Koudgerookte zalm, Gerookte kip, maar ook shortribs maak ik er graag op.
Nu zit ik met het volgende, ik ga ook graag naar festivals.
Op Lowlands mag ik zowaar bbq-en, maar alleen met wegwerpbbq's.
Balen, maar ik moet het er nu eenmaal mee doen en ik probeer er via onderstaande vragen het beste van te maken!
Ik ben het volgende van plan:
Thuis knappe hamburgers te bakken / voor te garen
Thuis zalmmoten te bakken / voor te garen
Ze af te laten koelen
Ze te vacuümeren
Ze in te vriezen
Ze in een met ijsblokken gevulde koelbox mee te nemen (een knappe hé, mijn bier is na 3 dagen nog steeds koud!)
Ze te bakken / op te warmen op een wegwerpbbq
Voordelen:
Knapper vlees en vis dan andere verkrijgbare reeds voorgegaarde producten
Minder kans op bederven van rauw vlees/vis
Kortere baktijd (we zijn met 5 hongerige mannen)
Nu lees ik op internet dat het echt een no-go is om zalm 2x op te warmen.
Is dat een no-go vanwege de mindere smaak of vanwege de voedselveiligheid?
In geval van het 1e dan neem ik dat voor lief!
Ik hoor graag jullie gedachten/ervaringen!
Ik heb thuis een GrillGuru Compact waarmee ik graag en veel bbq.
Koudgerookte zalm, Gerookte kip, maar ook shortribs maak ik er graag op.
Nu zit ik met het volgende, ik ga ook graag naar festivals.
Op Lowlands mag ik zowaar bbq-en, maar alleen met wegwerpbbq's.
Balen, maar ik moet het er nu eenmaal mee doen en ik probeer er via onderstaande vragen het beste van te maken!
Ik ben het volgende van plan:
Thuis knappe hamburgers te bakken / voor te garen
Thuis zalmmoten te bakken / voor te garen
Ze af te laten koelen
Ze te vacuümeren
Ze in te vriezen
Ze in een met ijsblokken gevulde koelbox mee te nemen (een knappe hé, mijn bier is na 3 dagen nog steeds koud!)
Ze te bakken / op te warmen op een wegwerpbbq
Voordelen:
Knapper vlees en vis dan andere verkrijgbare reeds voorgegaarde producten
Minder kans op bederven van rauw vlees/vis
Kortere baktijd (we zijn met 5 hongerige mannen)
Nu lees ik op internet dat het echt een no-go is om zalm 2x op te warmen.
Is dat een no-go vanwege de mindere smaak of vanwege de voedselveiligheid?
In geval van het 1e dan neem ik dat voor lief!
Ik hoor graag jullie gedachten/ervaringen!