Vandaag kippenvleugels gepekeld, 3 dl water, half bouillon blokje en 15 gr zout en 2 uur in de pekel.
Kippenvleugels afgespoeld en in de kipkruiden gezet.
Daarna voor min 4 uur in de koeling om te drogen.
Intussen Mn ei ingedeeld in 2 zone's ( eerste keer) en dit werkte erg goed bleek later!
Eitje opgestookt naar 150 gr indirect en de vleugeltjes erop.
Na ongeveer 35 min een bakje met Mn cola bbq saus erbij op om op te warmen.
Vleugeltjes even door de saus en nog even direct afgrillen!
Dit zijn de beste vleugeltjes die ik ooit geproefd heb, sappig en een heerlijke grill smaak , de kids zitten me al aan Mn kop te zeuren om ze weer te maken, maar dan veel meer!
Gr
Arnoud
Kippenvleugels afgespoeld en in de kipkruiden gezet.
Daarna voor min 4 uur in de koeling om te drogen.
Intussen Mn ei ingedeeld in 2 zone's ( eerste keer) en dit werkte erg goed bleek later!
Eitje opgestookt naar 150 gr indirect en de vleugeltjes erop.
Na ongeveer 35 min een bakje met Mn cola bbq saus erbij op om op te warmen.
Vleugeltjes even door de saus en nog even direct afgrillen!
Dit zijn de beste vleugeltjes die ik ooit geproefd heb, sappig en een heerlijke grill smaak , de kids zitten me al aan Mn kop te zeuren om ze weer te maken, maar dan veel meer!
Gr
Arnoud