Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ben al een tijdje aan het rondkijken voor een vlees rijpingkast.
Nu heb ik een 2de hands gezien aan een denk ik mooie prijs.
Iemand ervaring met een Saro DA 127.
Verder zijn tips tot gebruik ook welkom natuurlijk.
Ik kocht een koelkast en heb hem met veel hulp van Peter hier omgebouwd naar droogkast waarin ik de T en de H kan regelen middels Inkbird controllers. Ik ben niet bekend met Saro kasten.
Beste BBQ-vrienden! De komende maanden / jaren wil ik jullie graag vertellen over een nieuw hoofdstuk in mijn culinaire leven. Een ontdekkingstocht in de charcuterie, de kunst van het pekelen, roken en drogen van vleeswaren. Het pekelen en koud roken van zalm, eendenborst, zout en kaas deed ik...
Das een mooi verslag.
De tegenslagen die jij tegenkwam maken dat ik geen zelfbouw kast aandurf.
Vandaar de zoektocht naar een betaalbare vlees rijpingkast.
Als het dan misgaat kan het enkel nog aan mijn handelen of het vlees liggen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.