Beef en Steak

Vlees, aardappelen en groente (bijna traditioneel)

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.983
Lekker simpel standaard kan toch ook heel lekker zijn.
De WGA begint ook langzaam te wennen en leer hem dus al een klein beetje kennen. Vind hem af en toe behoorlijk hard gaan, maar deze sessie was weer erg netjes.... al zeg ik het zelf.  :)



Stukje vlees gehaald bij de slagert:

2014-07-27 Entrecote 01 by Bidle, on Flickr

Beetje olie en beetje rub:

2014-07-27 Entrecote 02 by Bidle, on Flickr

WGA op temperatuur,.... althans zo voelt het. ;)

2014-07-27 Entrecote 03 by Bidle, on Flickr



En al snel was het stukje vlees klaar, gelijk maar even kijken of het allemaal in orde is.

2014-07-27 Entrecote 04 by Bidle, on Flickr


2014-07-27 Entrecote 05 by Bidle, on Flickr


De rest erbij en eten maar:

2014-07-27 Entrecote 06 by Bidle, on Flickr


Wellicht allemaal erg 'gewoontjes' (als in de samenstelling, geen verfijnde voorbereidingen ed.) , maar wel lekker!  :)

 
Gewoontjes slaat natuurlijk op de samenstelling van het geheel; de aardappelen en boontjes,......het was gemakkelijk,... niet veel werk, etc.  ;)

Uiteraard erg lekker!
 
wij doen dat hier thuis heel vaak, de WGA aan voor het vlees en dan de aardappels en de groente op het fornuis
 
Dat groene mag je houden maar dat vlees ziet er meer dan yummie uit!! :D
 
Wij doen het ook vaak, maar dan op het compactketteltje.
soms ook met maiskolfje en gebakken piepertjes, dan is alles van de bbq
 
Terug
Bovenaan Onderaan