- Berichten
- 4.056
Gisteravond een paar mensen over de vloer gehad, die wel eens wilde weten wat je nog meer kan doen met een BBQ ipv de standaard vleesschotel uit de lokale super.
Dus ik mijn best maar weer eens gedaan en een paar dingen in elkaar geknutseld.
's Middags al begonnen met 2 soorten ribs maar helaas is dit niet gebeurt. ;D
Ik had de Jack Daniels variant en de Easterwood ribs van Frits gemaakt en unaniem was Frits de winnaar ! Waar zit het pluim knopje hier ergens....
Ik had ze nu wat korter gedaan zodat ze meer "Bite" hadden. Hoewel ze lekker waren ben ik toch meer een liefhebber van het bijna uit elkaar vallen (ieder zijn ding zal ik maar zeggen)
Hierna ge?nspireerd door Spiffs zijn kaasbrood.. en dit is een blijvertje kan ik iedereen aanraden. heeft bij mij ongeveer 25 minuten op 200 graden gedaan
Dus bij deze, Spiffs thx voor het delen.. kan ik het pluimknopje weer niet vinden :
Hierna nog een Bacon Explosion op de smoker gehad :
Bijgerecht van Mike v R geserveerd Aardappelpannetje welke goed is bevallen in bakjesvorm. Dus ook voor Mike v R een euh.. waar zit die knop nou..... ???
Hierna wat meer algemeens, tenminste onder ons Q-ers dan want mijn gasten dachten hier anders over ;D
Moinkballs:
Gevulde puntpaprika:
Hierna iets nieuws in elkaar gedraaid, Bij de Makro was/is de Dorade in de aanbieding. Deze vis daar even laten schoonmaken (ingewanden verwijderd) en mbv een klein beetje Todds crabby dirt, een knflookteen en wat citroen in een zoutkorstdeeg gedaan. (wel de vinnen en de staart nog zelf verwijderd)
Ik houd zelf totaal niet van vis, maar de gasten waren er lyrisch over dus dat zat wel goed ! Vol van smaak en lekker sappig waren de steekwoorden hier
In de korst verpakt:
en net van de Q af:
Als Toetje nog gegrilde ananas met Amaretto likeur saus gehad, maar dit is helaas niet gebeurt
De visite ging dus voldaan, volgegeten en vol nieuwe indrukken naar huis.
Al met al dus weer een paar leuke dingen kunnen maken, de reacties van je gasten op elk gerecht maken de hele dag in de keuken, en buiten weer goed
Dus ik mijn best maar weer eens gedaan en een paar dingen in elkaar geknutseld.
's Middags al begonnen met 2 soorten ribs maar helaas is dit niet gebeurt. ;D
Ik had de Jack Daniels variant en de Easterwood ribs van Frits gemaakt en unaniem was Frits de winnaar ! Waar zit het pluim knopje hier ergens....
Ik had ze nu wat korter gedaan zodat ze meer "Bite" hadden. Hoewel ze lekker waren ben ik toch meer een liefhebber van het bijna uit elkaar vallen (ieder zijn ding zal ik maar zeggen)
Hierna ge?nspireerd door Spiffs zijn kaasbrood.. en dit is een blijvertje kan ik iedereen aanraden. heeft bij mij ongeveer 25 minuten op 200 graden gedaan
Dus bij deze, Spiffs thx voor het delen.. kan ik het pluimknopje weer niet vinden :
Hierna nog een Bacon Explosion op de smoker gehad :
Bijgerecht van Mike v R geserveerd Aardappelpannetje welke goed is bevallen in bakjesvorm. Dus ook voor Mike v R een euh.. waar zit die knop nou..... ???
Hierna wat meer algemeens, tenminste onder ons Q-ers dan want mijn gasten dachten hier anders over ;D
Moinkballs:
Gevulde puntpaprika:
Hierna iets nieuws in elkaar gedraaid, Bij de Makro was/is de Dorade in de aanbieding. Deze vis daar even laten schoonmaken (ingewanden verwijderd) en mbv een klein beetje Todds crabby dirt, een knflookteen en wat citroen in een zoutkorstdeeg gedaan. (wel de vinnen en de staart nog zelf verwijderd)
Ik houd zelf totaal niet van vis, maar de gasten waren er lyrisch over dus dat zat wel goed ! Vol van smaak en lekker sappig waren de steekwoorden hier
In de korst verpakt:
en net van de Q af:
Als Toetje nog gegrilde ananas met Amaretto likeur saus gehad, maar dit is helaas niet gebeurt
De visite ging dus voldaan, volgegeten en vol nieuwe indrukken naar huis.
Al met al dus weer een paar leuke dingen kunnen maken, de reacties van je gasten op elk gerecht maken de hele dag in de keuken, en buiten weer goed