Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb al ettelijke keren procureur gemaakt .
Van pulled pork tot rollade
Nu heeft mijn online slagertje
Wildzwijn procureur.......
Is dat op dezelfde manier te bereiden als
"Gewone " procureur??
Naar mijn ervaring heeft echt wild minder intramusculair vet doordat het een actiever leven heeft gehad.
De pulled pork van everzwijn die ik een tijdje geleden had gemaakt was dus ook minder sappig. Dit kan je wel perfect oplossen door wat saus er bij te doen (bij wrappen kan je wat boter bij de folie doen voor extra saus). Ook niet iedereen heeft even graag de wildsmaak.
Voor de rest gewoon doen en zelf je oordeel vellen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.