- Berichten
- 113
Hallo mede bbqers,
Laatst een berichtje geplaatst in de rookkamer dat ik mijn buikspek vergeten was en te lang in de vriezer heb laten liggen. Aantal reacties gekregen en besloten het toch te maken. Het ging hier om 1.5 kg Livar buikspek, waarvan ik de helft volgens de versie van @noskos heb gemaakt (Parijs) en de andere helft volgens de versie van @Smokie. (oosters). Temperatuur bleef keurig rond de 120-130 graden. Net voorgeproefd, niets mis mee. Smaakte erg goed, de oosterse had wel wat sterker gemarineerd gekund. Ach, maken we t nog eens, maar dan wel eerder dan na de THT datum!
Laatst een berichtje geplaatst in de rookkamer dat ik mijn buikspek vergeten was en te lang in de vriezer heb laten liggen. Aantal reacties gekregen en besloten het toch te maken. Het ging hier om 1.5 kg Livar buikspek, waarvan ik de helft volgens de versie van @noskos heb gemaakt (Parijs) en de andere helft volgens de versie van @Smokie. (oosters). Temperatuur bleef keurig rond de 120-130 graden. Net voorgeproefd, niets mis mee. Smaakte erg goed, de oosterse had wel wat sterker gemarineerd gekund. Ach, maken we t nog eens, maar dan wel eerder dan na de THT datum!