- Berichten
- 688
Hoi hoi.
Pa was recentelijk jarig geweest, en eet dan graag zwijn. Echter is het op de meeste plaatsen erg duur geworden, en lekker is het ook niet altijd.
Dus kom maar deze kant op ouwe..dan zullen we je even in de watten leggen.
Hier een kilo wildzwijn poulet besteld bij onze lokale slager. Altijd leuk om te weten dat er een reëele () kans bestaat dat het varkentje 3 km verder op heeft liggen wroeten..
Afijn tijd voor een subtiel beetje rook..wat houtsnippers geweekt en de Joe op 50 graden
Toen dit langzaam begon te roken kon het zwijntje er op
Dit mocht voor een klein uurtje roken..
Dit gaf mij ondertussen de gelegenheid om dit varkentje even te wassen.. uhh op te hangen bedoel ik dan
Een minuutje of 40 later..
Toch een leuk kleurtje..
Nu de spekkies..
Wortel ui prei selderij en knoflookje
Samen met gebakken ui, knoflookje en chipottle in Adobe (@noskos zo beter?)
Ons zwijntje..
Geblust met rode wijn azijn, rode wijn, kippen bouillon thijm en laurier.
En nu kan het lange wachten beginnen..
Afijn..4 uur later..
Jahoor.. we zijn er..
Op een bordje met bloemkool pureetje ()
En een rösti
En uiteraard nog een Close-upje..
Heerlijk gegeten!!!
Dank voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn SM-G985F met Tapatalk
Pa was recentelijk jarig geweest, en eet dan graag zwijn. Echter is het op de meeste plaatsen erg duur geworden, en lekker is het ook niet altijd.
Dus kom maar deze kant op ouwe..dan zullen we je even in de watten leggen.
Hier een kilo wildzwijn poulet besteld bij onze lokale slager. Altijd leuk om te weten dat er een reëele () kans bestaat dat het varkentje 3 km verder op heeft liggen wroeten..
Afijn tijd voor een subtiel beetje rook..wat houtsnippers geweekt en de Joe op 50 graden
Toen dit langzaam begon te roken kon het zwijntje er op
Dit mocht voor een klein uurtje roken..
Dit gaf mij ondertussen de gelegenheid om dit varkentje even te wassen.. uhh op te hangen bedoel ik dan
Een minuutje of 40 later..
Toch een leuk kleurtje..
Nu de spekkies..
Wortel ui prei selderij en knoflookje
Samen met gebakken ui, knoflookje en chipottle in Adobe (@noskos zo beter?)
Ons zwijntje..
Geblust met rode wijn azijn, rode wijn, kippen bouillon thijm en laurier.
En nu kan het lange wachten beginnen..
Afijn..4 uur later..
Jahoor.. we zijn er..
Op een bordje met bloemkool pureetje ()
En een rösti
En uiteraard nog een Close-upje..
Heerlijk gegeten!!!
Dank voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn SM-G985F met Tapatalk
Laatst bewerkt: