Had al een tijdje varkenswangen in de vriezer, was nu wel eens tijd om er iets lekkers van te maken.
Twee van deze pakken bij de Makro gekocht, totaal zo’n 800 gram
In de rub (pig powder) en hop samen met twee chuncks kersenhout op de BBQ. Temperatuur zo’n 120gr.
Twee uurtjes roken en ze kunnen eraf
Wangetjes in een aluminium bakje met wat BBQ saus en een flinke scheut rum
Opvolgend met folie afdekken en voor een uurtje of vier weer terug op de BBQ
Hierna heerlijk als losse snack of als pp met wat coleslaw op een broodje! Viel in de smaak, in vergelijking met pp is het wat malser en er zit een iets sterkere smaak aan.
Twee van deze pakken bij de Makro gekocht, totaal zo’n 800 gram
In de rub (pig powder) en hop samen met twee chuncks kersenhout op de BBQ. Temperatuur zo’n 120gr.
Twee uurtjes roken en ze kunnen eraf
Wangetjes in een aluminium bakje met wat BBQ saus en een flinke scheut rum
Opvolgend met folie afdekken en voor een uurtje of vier weer terug op de BBQ
Hierna heerlijk als losse snack of als pp met wat coleslaw op een broodje! Viel in de smaak, in vergelijking met pp is het wat malser en er zit een iets sterkere smaak aan.