- Berichten
- 547
Varkenshaasje ingerubd. Daarna met spek omwikkeld en nog eens gerubd.
Indirect rond 170° op de bbq gelegd samen met een blokje kersenhout tot een kerntemperatuur van 55°. Dan nog even wat direct boven de kolen om het spek wat krokanter te krijgen. Afgehaald op 62°. Tijdens 10min rusten nog opgelopen tot 68°. Dus eigenlijk wel net wat tè ver voor echt rosé. Maar wel smakelijk en sappig.
Indirect rond 170° op de bbq gelegd samen met een blokje kersenhout tot een kerntemperatuur van 55°. Dan nog even wat direct boven de kolen om het spek wat krokanter te krijgen. Afgehaald op 62°. Tijdens 10min rusten nog opgelopen tot 68°. Dus eigenlijk wel net wat tè ver voor echt rosé. Maar wel smakelijk en sappig.
![64f7b3b6ab429eca04836f0519782414.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20221016/64f7b3b6ab429eca04836f0519782414.jpg)
![d301c98e11ff11550fbfcfef5d6bd360.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20221016/d301c98e11ff11550fbfcfef5d6bd360.jpg)
![057fe3f558a8b24139495e2307de71ad.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20221016/057fe3f558a8b24139495e2307de71ad.jpg)
![07e9b613936dd60fc8fd6b92989fc6a0.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20221016/07e9b613936dd60fc8fd6b92989fc6a0.jpg)