- Berichten
- 2.026
Ik was van plan om de pork tenderloin uit het boek van BBG te maken, maar de kersen waren over datum, dus heb wel het recept voor de marinade gebruikt, maar geen glaze gemaakt
varkenshaasje in de marinade gedurende een uurtje of zes...
weer eens een keteltje van stal gehaald en kersen rookhout toegevoegd aan de houtskool
Terwijl de varkenshaas er op lag ging ik aan de slag met de paprikaatjes. Ik zal het recept, met nog meer foto?s, even posten in bijgerechten.
varkenshaasje er afgehaald en na het rusten aangesneden.
en dit alles tezamen maakte een smakelijk bordje, ik heb een bolletje couscous gemaakt die ik over had van de paprika?s.
Bedankt voor het kijken!

varkenshaasje in de marinade gedurende een uurtje of zes...

weer eens een keteltje van stal gehaald en kersen rookhout toegevoegd aan de houtskool

Terwijl de varkenshaas er op lag ging ik aan de slag met de paprikaatjes. Ik zal het recept, met nog meer foto?s, even posten in bijgerechten.

varkenshaasje er afgehaald en na het rusten aangesneden.

en dit alles tezamen maakte een smakelijk bordje, ik heb een bolletje couscous gemaakt die ik over had van de paprika?s.

Bedankt voor het kijken!