BasBQ
Beef en Steak

varkenshaas met frambozensaus

W

willie

Gast
stond in zo'n blaadje van de jumbo, en moest ik gewoon es proberen.
kon ik meteen ff mijn nieuwe seargrate testen. de volgende x toch ff wat meer vuur eronder, had nu een kleine starter met dammers  erin gedaan, maar mag volgens mij wel wat heter.
eten smaakte zeer goed trouwens, de varkenshaas gewoon ingesmeerd met olijfolie, en de saus is gemaakt van rose (wijn), rozemarijn,honing, frambozen en boter.


SAM_1911.jpg

SAM_1912.jpg

SAM_1913.jpg

SAM_1914.jpg


ik ben trouwens beslist geen fotograaf  ;)
 
Goed heet laten worden zo'n rooster, dat kost ook wat tijd. Ik hed in het begin ook problemen met mijn gietijzeren rooster.

En hoe smaakte het? Want het klinkt als een goede combinatie!
 
was eigenlijk heel lekker, had alleen diepvriesframbozen gebruikt, want die had ik nog,en die waren een beetje zuurder dan verse meestal zijn.
maar wel heel lekker!
 
Ben wel benieuwd naar het recept eigenlijk ;)
 
Ziet er lekker uit. Maar wat blinkt dat rooster zeg!
 
@ noskos: plaats ik morgen

@ drossie:  is nieuw, maar dat kan nooit lang duren  ;)
 
Ziet er goed uit.
Als ik me seargrate gebruik,dan gebruik ik houtskool.
Wordt toch warmer en smaakt ook lekkerder,vind ik.
 
Ziet er lekker uit, weer eens wat anders. Nu hopen dat dat rooster maar gauw ingebakken is ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan