- Berichten
- 1.778
Gegroet!
Effe een klein verslagje
Varkenshaas gemarineerd in donkere sojasaus met ui en knoflookgranulaat, suiker, nog wat rozemarijn, citroengras, gemberpoeder.
Nachtje gemarineerd.
Volgende dag rond 15:30 de bbq aangestoke
Spiesjes klaargemaakt en goan!
150~160 graden directe bereiding
Kerntemperatuur zat ergens tusse de 70~ 82 wat dikkere en dunnere stukke afijn!
Smaak was er niet minder om

Vlamme snel late doven door onder effe te knijpen en vervolgens terug op de gewenste lucht inlaat stand te zette
Het oogt vooral donker maar dat komt door de gekoze marinade
Na ongv 35 minuten waren ze klaar.
Thanks voor het lezen
Effe een klein verslagje
Varkenshaas gemarineerd in donkere sojasaus met ui en knoflookgranulaat, suiker, nog wat rozemarijn, citroengras, gemberpoeder.
Nachtje gemarineerd.
Volgende dag rond 15:30 de bbq aangestoke
Spiesjes klaargemaakt en goan!
150~160 graden directe bereiding
Kerntemperatuur zat ergens tusse de 70~ 82 wat dikkere en dunnere stukke afijn!
Smaak was er niet minder om
Vlamme snel late doven door onder effe te knijpen en vervolgens terug op de gewenste lucht inlaat stand te zette
Het oogt vooral donker maar dat komt door de gekoze marinade
Na ongv 35 minuten waren ze klaar.
Thanks voor het lezen