Joost12
Vuurmaker
- Berichten
- 95
Deze week varkensfiletrollade een nachtje gemarineerd in sinaasappelsap met knoflook en salie.

Het netje eraf gehaald en op wat plakken spek gelegd....

Opnieuw opgebonden (was voor het eerst en best goed gelukt....)

Indirect op de Genesis

Gegaard tot 63 graden

Even laten rusten onder folie en aangesneden

Geserveerd met kastanjechampignons aangebakken met ui en knoflook en daarna doorgegaard in runderbouillon. In laten koken en de saus gebonden met wat maizena.


Het netje eraf gehaald en op wat plakken spek gelegd....

Opnieuw opgebonden (was voor het eerst en best goed gelukt....)

Indirect op de Genesis

Gegaard tot 63 graden

Even laten rusten onder folie en aangesneden

Geserveerd met kastanjechampignons aangebakken met ui en knoflook en daarna doorgegaard in runderbouillon. In laten koken en de saus gebonden met wat maizena.
