B
-Bram-
Gast
Hallo barbecuers,
Sinds vandaag ben ik in het gelukkige bezit van een draaispit voor op mijn weber spirit. Ervaring met een stuk vlees aan het spit heb ik niet maar wil hem wel gaan gebruiken natuurlijk.
Ik wil een rollade van ongeveer 800 gram aan het spit doen en wil graag het volgende weten.
Wat is beter indirecte of directe methode, welke temperatuur moet de barbecue hebben en hoelang moet ik de rollade ongeveer laten draaien.
Ik hoor graag van jullie,
Bram
Sinds vandaag ben ik in het gelukkige bezit van een draaispit voor op mijn weber spirit. Ervaring met een stuk vlees aan het spit heb ik niet maar wil hem wel gaan gebruiken natuurlijk.
Ik wil een rollade van ongeveer 800 gram aan het spit doen en wil graag het volgende weten.
Wat is beter indirecte of directe methode, welke temperatuur moet de barbecue hebben en hoelang moet ik de rollade ongeveer laten draaien.
Ik hoor graag van jullie,
Bram