F
FrankVL
Gast
Hoi iedereen.
Een mooi stukje pork loin op de kop getikt = +/- 2 kg.
Dus maar experimentje gewaagd.
Marinade :
- 1 kopje geconcentreerd appelsiensap.
- Cajun seasoning : rondom inwrijven.
- 2 el. kippenzout.
- 4 el. sesam olie.
- 2 el zwarte peper.
- Thym naar keuze
- 4 jenever bessen.
---> het gebraad in de lengte gelardeerd met gerookt buikspek.
---> 3 dagen in de vriezer.
Ingredienten :
Naar de vriezer :
Op de Weber aan dik 150 C. gedurende 2h30 met 1 klompje hickory:
Resultaat :
Op het bord met spaghetti en een warme (hoeve)boter saus met ui en tuinkruiden :
De smaak van de sinaasappel was een beetje fel , volgende keer wordt dat vervangen door verse gepureerde ananas.
Saluukes !
Een mooi stukje pork loin op de kop getikt = +/- 2 kg.
Dus maar experimentje gewaagd.
Marinade :
- 1 kopje geconcentreerd appelsiensap.
- Cajun seasoning : rondom inwrijven.
- 2 el. kippenzout.
- 4 el. sesam olie.
- 2 el zwarte peper.
- Thym naar keuze
- 4 jenever bessen.
---> het gebraad in de lengte gelardeerd met gerookt buikspek.
---> 3 dagen in de vriezer.
Ingredienten :
![2jfg17m.jpg](http://i57.tinypic.com/2jfg17m.jpg)
Naar de vriezer :
![2zqwk8w.jpg](http://i61.tinypic.com/2zqwk8w.jpg)
Op de Weber aan dik 150 C. gedurende 2h30 met 1 klompje hickory:
![a25co1.jpg](http://i62.tinypic.com/a25co1.jpg)
Resultaat :
![ohltfa.jpg](http://i59.tinypic.com/ohltfa.jpg)
Op het bord met spaghetti en een warme (hoeve)boter saus met ui en tuinkruiden :
![1085uee.jpg](http://i62.tinypic.com/1085uee.jpg)
De smaak van de sinaasappel was een beetje fel , volgende keer wordt dat vervangen door verse gepureerde ananas.
Saluukes !