Tot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord totdat ik bij dit forum kwam. Na alle enthousiaste post wilde ik dit toch ook eens maken.
En het resultaat:
Het vlees was naar mijn zin iets te rood (53c). Ook vond ik het redelijk taai. Wellicht nog eens een staartstuk bij een andere slager proberen. De chimichurri was ook nieuw maar die hebben we meteen omarmt!! Deze komt vaker terug!
![d2a36abc6fe4b94220b88dede1abe695.jpg](http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/21/d2a36abc6fe4b94220b88dede1abe695.jpg)
![5227b534f3bef3ec6bf342c561328769.jpg](http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/21/5227b534f3bef3ec6bf342c561328769.jpg)
![0be7398bbcf95532bd9cf2911dda22d4.jpg](http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/21/0be7398bbcf95532bd9cf2911dda22d4.jpg)
En het resultaat:
![b07697d1a803e682be0b2e8b5be97ebc.jpg](http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/21/b07697d1a803e682be0b2e8b5be97ebc.jpg)
Het vlees was naar mijn zin iets te rood (53c). Ook vond ik het redelijk taai. Wellicht nog eens een staartstuk bij een andere slager proberen. De chimichurri was ook nieuw maar die hebben we meteen omarmt!! Deze komt vaker terug!