- Berichten
- 10.078
Beste bbq collega's
Wat natuurlijk niet mag ontbreken in de serie "uit den ouden doosch" is natuurlijk PP
Dit was al weer erg lang geleden, misschien wel 1,5 of 2 jaar, misschien wel langer, dat dit gemaakt werd hier.
Dus: aan de slag.
De stappen gevolgd conform de wedstrijd pp van Noskos (geeft gewoon een heel goed resultaat) met gebruikmaking van een eigen rub, bbq saus en een ter plaatse verzonnen injectie-vloeistof.
Resultaat: ouderwets heulllll erg lekker !!!!!!
En met PP moet je niet te flauw zijn: meteen voldoende maken, 6 kilo om mee te beginnen
na het injecteren in de rub en vervolgens in de folie terug in de koelkast
De volgende ochtend de wsm aangeslingerd met een starter briketten.
Het was nog een beetje donker (iets met nostalgie en zo )
Ondertussen lekker een bakkie koffie gedaan en daarna een beetje aanrommelen in de tuin. Die geuren van de PP
Zelfs op de ladder staand om de dakgoot schoon te maken rook ik het nog.
Na enige tijd mochten de varkentjes gelakt worden
En na nog meer tijd inpakken
En dan gat het snel. Kort erna waren ze boterzacht en kon er gepulled worden
En natuurlijk op een broodje om even te testen. En nog een broodje, en vooruit, nog meer ff een broodje
Ik schat in dat er 4 kilo eindresultaat was (ff vergeten te wegen ivm gulzigheid en zo)
Dus goed gegeten, de dag erna ook en de rest in de vriezer.
Dank voor het kijken
Rick
Wat natuurlijk niet mag ontbreken in de serie "uit den ouden doosch" is natuurlijk PP
Dit was al weer erg lang geleden, misschien wel 1,5 of 2 jaar, misschien wel langer, dat dit gemaakt werd hier.
Dus: aan de slag.
De stappen gevolgd conform de wedstrijd pp van Noskos (geeft gewoon een heel goed resultaat) met gebruikmaking van een eigen rub, bbq saus en een ter plaatse verzonnen injectie-vloeistof.
Resultaat: ouderwets heulllll erg lekker !!!!!!
En met PP moet je niet te flauw zijn: meteen voldoende maken, 6 kilo om mee te beginnen
na het injecteren in de rub en vervolgens in de folie terug in de koelkast
De volgende ochtend de wsm aangeslingerd met een starter briketten.
Het was nog een beetje donker (iets met nostalgie en zo )
Ondertussen lekker een bakkie koffie gedaan en daarna een beetje aanrommelen in de tuin. Die geuren van de PP
Zelfs op de ladder staand om de dakgoot schoon te maken rook ik het nog.
Na enige tijd mochten de varkentjes gelakt worden
En na nog meer tijd inpakken
En dan gat het snel. Kort erna waren ze boterzacht en kon er gepulled worden
En natuurlijk op een broodje om even te testen. En nog een broodje, en vooruit, nog meer ff een broodje
Ik schat in dat er 4 kilo eindresultaat was (ff vergeten te wegen ivm gulzigheid en zo)
Dus goed gegeten, de dag erna ook en de rest in de vriezer.
Dank voor het kijken
Rick