- Berichten
- 261
Morgen wil ik warm gerookte zalm met dillensaus maken en zondag 3-2-1 ribbs
Welke temp moet ik in de UDS (Rooster hoogte)
ik heb een zelfbouw uds met een wasmachinetrommel als kolenmand hoe kan ik die het besten aansteken.
stort ik de mand halfvol(als de briketten nog niet op zijn na de zalm kan ik ze dan voor zondag bewaren?) en steek ik een starter vol aan en die dan als ze goed zijn in de mand gooien?
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
de mand
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
de mand
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
de mand met starter
de UDS
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
Welke temp moet ik in de UDS (Rooster hoogte)
ik heb een zelfbouw uds met een wasmachinetrommel als kolenmand hoe kan ik die het besten aansteken.
stort ik de mand halfvol(als de briketten nog niet op zijn na de zalm kan ik ze dan voor zondag bewaren?) en steek ik een starter vol aan en die dan als ze goed zijn in de mand gooien?
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
de mand
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
de mand
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0
de mand met starter
de UDS
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?action=printpage;topic=1619.0