- Berichten
- 2.711
Vandaag dus turksbrood met kippendij en ranchsaus op de Stove .
Zelf een ranchsaus gemaakt en de kippendijen (750gram)in een marinade van een basis kip rub met toe gevoegd, olie ,ketjap, worcestersaus , en een scheut amaretto .
En uien grof gesneden.
Een salade gemaakt van tomaten komkommer en augurk met met wat suiker en limoensap alles in kleine blokjes gesneden.
De RocketStove aan steken is simpel weg een aanmaak blokje in de as la leggen en 8 stukje klein gehakt haardhout in de voorlader leggen, dan de aslade dicht en gaan .
De pan heet laten worden en olie er in ,
Dan wat walnoten olie met knoflook en paprika poeder erbij en de brood aan de gesneden kant bakken in de kruiden olie .
Dan de Kip bakken in de overgebleven kruiden olie .
Dan de opbouw van het brood is eerst gemengde veld sla met ranchsaus daarop de kip met nog wat saus met daarop de salade met wat geraspte kaas . Deksel van het brood er op en 4 hamburger prikkers er in en in vieren delen. Genoeg voor 4 personen.
Echt heerlijk .
Zelf een ranchsaus gemaakt en de kippendijen (750gram)in een marinade van een basis kip rub met toe gevoegd, olie ,ketjap, worcestersaus , en een scheut amaretto .
En uien grof gesneden.
Een salade gemaakt van tomaten komkommer en augurk met met wat suiker en limoensap alles in kleine blokjes gesneden.
De RocketStove aan steken is simpel weg een aanmaak blokje in de as la leggen en 8 stukje klein gehakt haardhout in de voorlader leggen, dan de aslade dicht en gaan .
De pan heet laten worden en olie er in ,
Dan wat walnoten olie met knoflook en paprika poeder erbij en de brood aan de gesneden kant bakken in de kruiden olie .
Dan de Kip bakken in de overgebleven kruiden olie .
Echt heerlijk .