N Nosmo Gerijpt Berichten 3.735 16 feb 2012 #1 Na de garnalen voor bij de lunch, nog maar wat stokjes gemaakt voor het avond eten; Rosbief met Dizzy Pigs "Raising the Steaks", zelfgemaakte bacon, ui en prapika; Mikado;
Na de garnalen voor bij de lunch, nog maar wat stokjes gemaakt voor het avond eten; Rosbief met Dizzy Pigs "Raising the Steaks", zelfgemaakte bacon, ui en prapika; Mikado;
L Leo Forum Meubilair Berichten 11.344 16 feb 2012 #3 dat zijn lekkere spiezen, ik kan de laatste foto heel goed begrijpen, kon niet anders als goed zijn
N Nosmo Gerijpt Berichten 3.735 16 feb 2012 #9 Het geheim van de spies is de bacon, en de uien. De rest is vulling. Idee voor de volgende keer; bacon - uien spiesjes! 8)
Het geheim van de spies is de bacon, en de uien. De rest is vulling. Idee voor de volgende keer; bacon - uien spiesjes! 8)
Abraham Pitmaster Berichten 916 16 feb 2012 #10 Inderdaad, de paprika is er alleen voor de kleur.. Mooie spiezen hoor!
B Blacklegend Stoker Berichten 300 17 feb 2012 #11 Damn! Daar krijg ik zelfs op dit tijdstip honger van!
Poetsertje Pitmaster Berichten 503 17 feb 2012 #13 lekkah... Mooi eindresultaat is te zien op die laatste foto....hahahaha
Jord Kooltjesharker Berichten 218 17 feb 2012 #15 jezus, ik durf echt niet meer aan te komen met mijn iphone foto's op dit forum :-{
Frits Administrator Forumleiding Berichten 20.866 17 feb 2012 #16 Kom kom Jord , ook die foto's zien wij graag