Beef en Steak

Tonijn/Kabeljauw gerecht vd BBQ

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
867
Vandaag op verzoek van echtgenoot aan de slag gegaan met vis op de BBQ.
Gekozen voor een combinatie van tonijn en kabeljauw. Daarbij een frisse salade van sperciebonen, feta, munt, sjalotje, witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Na het kort koken van de sperciebonen deze even laten marineren in de witte wijnazijn. Verder gerecht afmaken met zeekraal voor een extra smaak.
Mooie vis gehaald en deze op de BBQ klaargemaakt. Ik had een mooie nieuwe plaat voor de Kamado gekregen en kon deze gelijk uitproberen. Bordje was nog opgemaakt met limoen/koriander mayonaise. Uiteraard moet een visje zwemmen dus witte wijn om alles af te maken. Was een lekker lichte maaltijd met leuke smaken. Enige punt van aandacht was de kabeljauw die erg gevoelig was voor uiteenvallen. Had hier beter de plaat kunnen omdraaien voor de geheel gladde kant maar dan had ik weer niet de grillmarks op de tonijn. Leven vol dilemma's.
B41AADE9-612B-40D1-8E95-CB01E33AC32E_zps6h9ak25r.jpg

667CCD9E-E06F-408E-BFA5-D8B84A87114D_zps0qimiwea.jpg

367E5B15-4448-41BA-94B9-6AD81BC7397B_zpsdzxnfoxz.jpg

30A900D1-C7E4-4CE4-B612-AE921500913B_zpssdayzbpb.jpg

94C0DE2C-5B5B-46D5-B9D9-54EDF1A2B2BB_zpsqfttmtc7.jpg

0A5A01CE-9681-4445-B8C4-70567AB7E691_zpsvd9rfpyu.jpg

A8670396-5C6E-411A-988B-70A659C3B211_zpsyuviagxa.jpg
 
Lust ik wel!
 
ziet er mooi uit hoor
 
Lekkker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan