- Berichten
- 201
Mijn vrouw haalt regelmatig een to-good-to-go pakket. Het pakket dat ze deze keer had bevatte een tomapork steak.
Vanmiddag rond een uur of 4 de Kamado aangestoken. Tijdens het opwarmen heb ik groente spiesjes gemaakt met courgette, paprika, ui en champignon. De spiesjes vervolgens verzien van wat olijfolie en Italiaanse kruiden.
De steak heb ik indirect gegaard tot een temperatuur van 60 graden. In de tussentijd heb ik de groente spiesjes en broodjes (met olijfolie) alvast gebakken.
Daarna de steak even afgemaakt op gietijzeren gril.
Resultaat was erg lekker. Met name de groente spiesjes waren een aangename verrassing.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Vanmiddag rond een uur of 4 de Kamado aangestoken. Tijdens het opwarmen heb ik groente spiesjes gemaakt met courgette, paprika, ui en champignon. De spiesjes vervolgens verzien van wat olijfolie en Italiaanse kruiden.
De steak heb ik indirect gegaard tot een temperatuur van 60 graden. In de tussentijd heb ik de groente spiesjes en broodjes (met olijfolie) alvast gebakken.
Daarna de steak even afgemaakt op gietijzeren gril.
Resultaat was erg lekker. Met name de groente spiesjes waren een aangename verrassing.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk