R
rvdl
Gast
Hoi, ik heb sinds deze zomer een weber master touch 57cm en probeer hier wat feeling in te krijgen. Paar keer de easterwood spareribs van deze site gemaakt en dat ging goed. Lekker en leuk om te doen.
Ik vraag me alleen af hoe ik meerdere gerechten kan maken als ik voor een grotere groep wil bbqen en ook meerdere gerechten die langer op de bbq moeten. Kan dat tegelijk?
Kan ik spareribs en moinkballs tegelijk doen bijvoorbeeld? Of zit je dan met verschillende temperaturen die je nodig hebt of be?nvloeden ze elkaar misschien door de rook wat niet wenselijk is?
En hoe als er ook dingen bij zitten die direct gegrild moeten worden? Zoals een flank steak die maar enkele minuten direct hoeft?
Of zijn er gerechten die je een dag eerder al kunt maken en op de dag zelf nog maar even hoeft af te maken ofzo?
Jullie lezen wel dat ik nog weinig ervaring heb... maar ben benieuwd naar jullie tips.
Alvast bedankt.
Ik vraag me alleen af hoe ik meerdere gerechten kan maken als ik voor een grotere groep wil bbqen en ook meerdere gerechten die langer op de bbq moeten. Kan dat tegelijk?
Kan ik spareribs en moinkballs tegelijk doen bijvoorbeeld? Of zit je dan met verschillende temperaturen die je nodig hebt of be?nvloeden ze elkaar misschien door de rook wat niet wenselijk is?
En hoe als er ook dingen bij zitten die direct gegrild moeten worden? Zoals een flank steak die maar enkele minuten direct hoeft?
Of zijn er gerechten die je een dag eerder al kunt maken en op de dag zelf nog maar even hoeft af te maken ofzo?
Jullie lezen wel dat ik nog weinig ervaring heb... maar ben benieuwd naar jullie tips.
Alvast bedankt.