- Berichten
- 56
Ik ben sinds vanmorgen een pulled pork aan het maken op mijn KJC3.
Ik heb de temperatuur van de dome de hele ochtend al super constant op 120 graden echter mijn meater probe is vanmorgen eerst bij 108 graden begonnen en geeft nu 135 graden aan.
Ik ben vanmorgen begonnen om de dome eerst goed op te warmen dus daar ligt het niet aan.
De meaterprobe zit schuin bovenin het vlees. Zou het kunnen zijn dat het te maken heeft met warmtestraling van het vlees of zo?
Heeft iemand hier ervaring mee? Ik hou op dit moment mijn dome meter aan omdat die zo constant is.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb de temperatuur van de dome de hele ochtend al super constant op 120 graden echter mijn meater probe is vanmorgen eerst bij 108 graden begonnen en geeft nu 135 graden aan.
Ik ben vanmorgen begonnen om de dome eerst goed op te warmen dus daar ligt het niet aan.
De meaterprobe zit schuin bovenin het vlees. Zou het kunnen zijn dat het te maken heeft met warmtestraling van het vlees of zo?
Heeft iemand hier ervaring mee? Ik hou op dit moment mijn dome meter aan omdat die zo constant is.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk