S
smokey bandit
Gast
Vandaag de NOMU tandoori rub geprobeerd op een paar spareribs
4 EL lichte sojasaus
1 EL appelcider azijn
2 TL tandoori rub ( NOMU )
1 EL bruine suiker
1 EL olie
Hierin de ribs gemarineerd
Daarna op de Q met een blokje kersenhout
Na 3 uur
Vervolgens met een scheutje bier (ik had even niets anders) ingepakt weer 2 uur terug op de Q
Vervolgens nog een uurtje naakt op de Q
Het resultaat
Wat vonden we ervan
Best lekker alleen de rub is erg grof gemalen, de stukjes korianderzaad zitten nog tussen mijn tanden
Volgende keer maar even wat fijner maken
Maar voor een eerste experiment zeker niet slecht
4 EL lichte sojasaus
1 EL appelcider azijn
2 TL tandoori rub ( NOMU )
1 EL bruine suiker
1 EL olie
Hierin de ribs gemarineerd

Daarna op de Q met een blokje kersenhout

Na 3 uur

Vervolgens met een scheutje bier (ik had even niets anders) ingepakt weer 2 uur terug op de Q

Vervolgens nog een uurtje naakt op de Q
Het resultaat

Wat vonden we ervan
Best lekker alleen de rub is erg grof gemalen, de stukjes korianderzaad zitten nog tussen mijn tanden
Volgende keer maar even wat fijner maken
Maar voor een eerste experiment zeker niet slecht