- Berichten
- 77
Hij stond al een tijdje op mijn "nog te maken lijstje" Taco el pastor fiesta volgens recept van melebest.nl
Ik had nog eens stuk procureur van 1kg liggen, aangezien we vandaag maar met z'n drieën waren was dat meer dan genoeg.
Besloten om niet mijn spit te gebruiken maar zelf een spit te maken (leve de action) om zo steeds een stukje af te kunnen snijden.
Gisterenavond alles in de marinade gezet voor een overnachting in de koelkast.
Begin van de middag begonnen met het snijden van de ui, paprika en ananas en zo het homemade spit opgebouwd.
De bbq aan geslingerd, spit erop en terwijl ik van een koude corona genoot de bbq het werk laten doen
Na een klein uurtje eens gekeken en begonnen met het snijden, dit zo'n beetje iedere 10 minuten gedaan tot alles was gesneden en we aan tafel konden.
Op een kleine kritische noot van de jongste (iets te pittig maar wel lekker) na geen klachten gehad en ook dit keer stond er naar afloop een lege schaal op tafel.
Kortom, weer een recept dat voor herhaling vatbaar is
Ik had nog eens stuk procureur van 1kg liggen, aangezien we vandaag maar met z'n drieën waren was dat meer dan genoeg.
Besloten om niet mijn spit te gebruiken maar zelf een spit te maken (leve de action) om zo steeds een stukje af te kunnen snijden.
Gisterenavond alles in de marinade gezet voor een overnachting in de koelkast.
Begin van de middag begonnen met het snijden van de ui, paprika en ananas en zo het homemade spit opgebouwd.
De bbq aan geslingerd, spit erop en terwijl ik van een koude corona genoot de bbq het werk laten doen
Na een klein uurtje eens gekeken en begonnen met het snijden, dit zo'n beetje iedere 10 minuten gedaan tot alles was gesneden en we aan tafel konden.
Op een kleine kritische noot van de jongste (iets te pittig maar wel lekker) na geen klachten gehad en ook dit keer stond er naar afloop een lege schaal op tafel.
Kortom, weer een recept dat voor herhaling vatbaar is
Laatst bewerkt: