Beef en Steak

T-Bone Steak

Grizzly Grill Kevin

Tondelzoeker
Berichten
22
T-Bone Steak.
Vers rozemarijn, knoflook en tijm.
Eerst indirect 180 graden tot kern temperatuur van 50 graden gemeten daarna afgrillen direct 3 minuten per kant.

IMG_0460.jpeg


IMG_0463.jpeg


IMG_0464.jpeg


IMG_0466.jpeg


IMG_0465.jpeg


IMG_0461.jpeg
 
Mooi, dit is er eentje zoals ik ze zelf graag heb, rose maar niet te bloederig, deze gaat geen au, help, roepen als je er in prikt. (y)

Ik weet dat dit de gewoonte is maar wat ik zelf nooit doe is een steak (of andere) voor het eten zo helemaal aansnijden, dan is alles zo snel koud en daar heb ik een hekel aan.
 
Je was of net te laat, of net te vroeg met het maken van de foto dat ze op de bbq liggen! ;)

Maar het resultaat mag er wezen hoor!
 
Ziet er mooi uit! Een tip, je roosters of waar je je roosters oplegt een kwartslag draaien. Dan zitten je roosters tegen de nokjes aan en das steviger. Nu zitten de nokjes in je rooster.
 
:eek:wow 3 sterren restaurant kwaliteit
 
zo dan mooie fotos hoor.. lekker kleurrijk. dat heeft vast gesmaakt.
een blokje hout om te roken is hier ook nog lekker bij
 
Terug
Bovenaan Onderaan