- Berichten
- 284
Na die stevige burger van gisteren was het vandaag tijd voor een stukje ossehaas wat al klaar lag. Ik ga het verhaal vandaag wel wat korter houden
.
Vanochtend had ik m’n ouders meegenomen voor een rondje zeilen en aansluitend lunch, hier had ik nog wat gerookte zalm van over. Zalm wel gerookt gekocht
. Je komt in ieder geval al snel op deze klassieke combinatie uit natuurlijk. Tijd om er werk van te maken. Ossehaas opgebonden, ingesmeerd met mosterd, spg erop en wat kruiden uit de tuin erbij gestoken. Rozemarijn, tijm en salie.
Vervolgens gerookt met wat chuncks van wiskeyvaten.
Op 120c naar 45c kern gebracht, daarna flink opgestookt voor afgrillen.
Tijdens het rusten nog wat aardappelen gebakken op de bbq, maar die zien we verder niet terug. Wat we wel zien is een verfrissende limoenmayo met dille. Na het rusten de ossehaas gesneden, zalm er omheen gevouwen en daar heb je dan de surf en turf.
Dat was hem weer voor deze week, morgen weer met bakplaten en ovens spelen en ondertussen wat kilo’s eraf zweten gok ik zo
.

Vanochtend had ik m’n ouders meegenomen voor een rondje zeilen en aansluitend lunch, hier had ik nog wat gerookte zalm van over. Zalm wel gerookt gekocht

Vervolgens gerookt met wat chuncks van wiskeyvaten.
Op 120c naar 45c kern gebracht, daarna flink opgestookt voor afgrillen.
Tijdens het rusten nog wat aardappelen gebakken op de bbq, maar die zien we verder niet terug. Wat we wel zien is een verfrissende limoenmayo met dille. Na het rusten de ossehaas gesneden, zalm er omheen gevouwen en daar heb je dan de surf en turf.
Dat was hem weer voor deze week, morgen weer met bakplaten en ovens spelen en ondertussen wat kilo’s eraf zweten gok ik zo
