RoloTheBastard
Sprokkelaar
- Berichten
- 31
Hoi allemaal,
Ik kwam een bavette tegen in de AH XL en wilde het eens proberen. Ik moet zeggen het viel niet tegen! Uiteraard doen we het binnenkort nog eens over met eentje van de slager of andere bekende online winkels.
Bloemkool in skillet gedaan met vandouvan kruiden, peper en zout. De aardappeltjes kwamen miraculeus uit de lucht vallen. Bavette was redelijk dun dus gewoon op gevoel: 200-230 graden dome. Beide kanten 2-3 minuten en daarna vijf minuten laten rusten. In langwerpige stukken gesneden met de draad mee en daarna haaks op de draad. Pepersausje geprobeerd beetje stijlvol eroverheen en langs te doen. Al met al een chill gerechtje en goed begin van het weekend. Groetjes en fijn weekend allemaal!
Ik kwam een bavette tegen in de AH XL en wilde het eens proberen. Ik moet zeggen het viel niet tegen! Uiteraard doen we het binnenkort nog eens over met eentje van de slager of andere bekende online winkels.
Bloemkool in skillet gedaan met vandouvan kruiden, peper en zout. De aardappeltjes kwamen miraculeus uit de lucht vallen. Bavette was redelijk dun dus gewoon op gevoel: 200-230 graden dome. Beide kanten 2-3 minuten en daarna vijf minuten laten rusten. In langwerpige stukken gesneden met de draad mee en daarna haaks op de draad. Pepersausje geprobeerd beetje stijlvol eroverheen en langs te doen. Al met al een chill gerechtje en goed begin van het weekend. Groetjes en fijn weekend allemaal!